Styrelsen informerar

Mars 2018

Vi i den nyvalda Mälarmårdsstyrelsen har haft vårt första styrelsemöte (efter det konstituerande) och vill här informera lite kort om vad som är på gång i klubben under det första halvåret 2018.

Men först av allt vill vi å hela klubbens vägnar skicka stora och varma TACK till de klubbmedlemmar som i samband med årsmötet lämnade styrelsen efter förtjänstfulla insatser i styrelsearbetet. Johan von Boisman, avgående ordförande, Monica Moberg-Falk, avgående sekreterare, och Monika Lindblom, avgående kassör – tack för allt ert värdefulla jobb i styrelsen!

När det gäller planerna för klubbens verksamhet börjar bl. a dessa saker ta form:

  • Klubbmästerskapet planeras till 12 maj hos Nina Sundelin på Solängen. Boka in datumet i kalendern, mer information kommer senare.
  • Tävlingskommittén har börjat arbeta, med Kåre Tallbäck som sammankallande. Både IK 1- och IK 2-tävlingar planeras under maj och juni. De publiceras på Vallreg, hemsidan och Facebook vartefter de blir klara.
  • Flera kurser planeras. Instruktörerna annonserar ut dem på Facebooksidan så håll koll där.
  • Inger Tallbäck och Mikaela Prim filar enligt uppdrag från årsmötet på ett förslag om regler för klubbpriserna till årets bästa hundar.

Mer information, från det konstituerande mötet hittar du i styrelseprotokollet som ligger på hemsidan under ”om klubben”, och från mötet i måndags (5/3) hittar du på samma sida så snart det är justerat.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Klubben. Bokmärk permalänken.